ELOKUVA - OHJAAJAN SANA - TEKIJÄT - TYÖRYHMÄ - TRAILERI - LUCIFER'S SONG - PRESS - ESITYSKALENTERI
TEKIJÄT

Pascal Gaigne
on San Sebastianissa Espanjassa asuva ranskalainen säveltäjä. Hän on tehnyt musiikit mm. Victor Ericen, Iciar Bollainin ja Montxo Armendárizin elokuviin ja Rax Rinnekankaan Matka Edeniin (2011)- ja Veden Peili (2012) -elokuviin. Seuraavaksi hän säveltää musiikin Carlos Sauran 33 Dias -elokuvaan, jossa Pablo Picasso maalaa Guernica- freskon.

Itziar Lesaka on Espanjan baskilainen naismezzosopraano, joka työskentelee Düsseldorfin opperassa Saksassa.

Timo Torikka on näytellyt lukuisissa draamaelokuvissa ja näytelmissä niin Suomessa kuin Ranskassa. Hänen viimeisimmät roolinsa ovat Anton Tshehovin Kolmessa Sisaressa (KOM -teatteri, kevät 2013) ja Dostojevskin Karamazovin Veljeksissä (Le Panthê Theatre, Ranska 2012 – 2013).

Minna Haapkylä lukeutuu naisnäyttelijöiden eturiviin draamaelokuvan ja teatteritaiteen saralla. Hän sai naispääosa Jussin Jörn Donnerin Kuulustelu-elokuvasta vuonna 2009.

Hannu-Pekka Björkman on näytellyt lukuisissa draamaelokuvissa ja näytelmissä. Vuonna 2005 hän sai Jussin Kari Paljakan elokuvasta Eläville ja kuolleille. Hän näytteli pääosaa Rax Rinnekankaan Veden Peili -elokuvassa (2012).

Pekka Milonoff on näyttelijä ja teatteriohjaaja 1960-luvulta alkaen; KOM -teatterin kantava voima ja näyttämötaiteen ikoneja niin lavalta kuin lavan takaa.

Vilma Melasniemi ja Juho Milonoff ovat eturivin nuoria näyttelijöitä sekä teatterin että kotimaisen elokuvan maailmassa.

Jari Innanen on leikannut lukuisia kotimaisia dokumenttielokuvia ja pitkiä elokuvia – mm. Matka Edeniin (2011) ja Veden Peili.

Heikki Innanen on äänisuunnitellut yli 100 elokuvaa; dokumentteja ja draamaelokuvia – mm. Matka Edeniin ja Veden Peili.

Rax Rinnekangas on tehnyt dokumenttielokuvia taiteista, arkkitehtuurista ja modernista musiikista. Hän on julkaissut romaaneja, esseitä, kuvateoksia Suomessa, Espanjassa ja Ranskassa. Valokuvaajana hän on pitänyt yli 50 yksityisnäyttelyä eri maissa (mm. Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia, Madrid, 2003). Luciferin viimeinen elämä on hänen kolmas draamaelokuvansa.